Android Wear krijgt Nederlandse ondersteuning

Google heeft officieel laten weten dat Android Wear 1.4 ondersteuning krijgt voor de Nederlandse taal. Afgelopen week heeft Google de meest recente versie van Android Wear aangekondigd, het gaat hierbij om versie 1.4. 

Android-Wear

Deze nieuwe versie is gebaseerd op Android 6.0 en voegt een aantal nieuwe functionaliteiten toe, waaronder verbeterde permissies. Ook wordt het mogelijk om de Android Wear smartwatch volledig te gebruiken in het Nederlands.

Sinds juni vorig jaar werken de spraakcommando’s al wel in het Nederlands, maar Android Wear heeft zelf nog geen ondersteuning voor de Nederlandse taal, met de update naar 1.4 komt daar verandering in.

Google kondigde de nieuwste Android Wear-update deze week aan, en heeft laten weten dat er onder andere Nederlandse taal ondersteuning wordt toegevoegd. Ook worden er nieuwe permissies toegevoegd. Met de permissies is het mogelijk om apps toegang te geven of te ontzeggen.

De update naar Android Wear 1.4, gebaseerd op Android 6.0 Marshmallow, zal vanaf deze week worden uitgerold. Over het algemeen duurt het enkele weken voordat de nieuwe update beschikbaar is voor de smartwatch.

Vorig artikelTwitter-ceo Jack Dorsey: ‘Er komt geen nieuwe tijdlijn’
Volgend artikelBelangrijk bij het vergelijken van een Sim Only abonnement

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in