Uitgelekte foto’s bevestigen snellere iPad 3

Er zijn vanochtend interessante  uitgelekt waarop staat dat de iPad 3 over een snellere processor en over een 4G chip die LTE verbindingen ondersteund. De foto’s zijn gevonden via de tool: ‘iBoot’ waarmee gegevens van iDevices achterhaald kunnen worden.

Dit melden verschillende iBoot knutselaars en de bron die onder andere een iPad 3 prototype wist te bemachtigen op de CES beurs in Las Vegas.

De onderstaande foto toont onder andere een deel van de officiële broncode van Apple die verschillende specificaties laat zien aan de hand van processor- en LTE product nummers. Zo staat er in de afbeelding het nummer: _ARM_S5L8945X. Dit is de nieuwste quad-core A6 processor van Apple (opvolger A5), ook wel de ARM-based S5L8945X processor genoemd. Ook is het opvallend dat de huidige processor in de iPad 2 en iPhone 4S eindigen met 40X, dit is bij de gevonden code 45X. Dit kan betekenen dat de iPhone 5 ook over deze vernieuwde processor gaat beschikken.

Niet alleen verwijzingen naar een nieuwe processor werden aangetroffen, maar ook codes die wijzen op ondersteuning van LTE. Zo verwijst de code: J1 naar een degelijke iPad 3 Wi-Fi versie en J2 naar een iPad 3 met GSM/LTE ondersteuning. LTE is een verbindings type (net zoals 3G) die mobiele internet snelheden kan halen van zo’n 18 mb/s. Volgens onderzoekers moet men met LTE ondersteuning tot 10x sneller kunnen internetten.

Vorig artikelNieuwe technologie maakt de iPad 3 veel sneller
Volgend artikelLaatste actie voor iPad 2 nu veel goedkoper

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in