Nieuwe Nokia Lumia telefoons

Het is door nokia bekend gemaakt dat er voor de zomer nog een nieuwe budget smartphone word uitgebracht in de Lumia serie. Ook word er een high-end Lumia 900 uitgebracht en als laatste een smartphone met 41-megapixels. Dit nieuws heeft nokia bekend gemaakt bij een persconferentie op het Mobile World Congress in Barcelona.

De Lumia 610 is een goedkope versie van de huidige Lumia-toestellen en zal slechts 189 euro (exclusief btw) gaan kosten. De telefoon moet in het tweede kwartaal verkrijgbaar zijn.  De telefoon krijgt een 3.7-inch LCD-scherm met een resolutie van 800×480 pixels.

De Lumia 900: Deze smartphone word het nieuwe topmodel van Nokia. Deze high-end smartphone ondersteunt het 4G netwerk.  Het toestel krijgt verder de volgende specificatie’s:  een 1.4 GHz-processor, een 4.3-inch Amoled-scherm en een 8.0-megapixel camera met een Carl Zeiss-lens. De prijs van de Lumia 900 is al bekend en zal 480 euro moeten gaan kosten. De Lumia 900 is verkrijgbaar in het 2de kwartaal van 2012.

De Nokia 808 Pureview: Als laatste heeft Nokia een smartphone uitbracht met een 41 megapixel camera met een Carl Zeiss-Lens. De 808 heeft een 4-inch Amoled-scherm en is behoorlijk dik vanwege de lens die bij de camera hoort. Op het dikste punt meet de telefoon bijna 18 millimeter.

 

 

Vorig artikelVoordelige ASUS Tablet: Transformer Pad 300
Volgend artikelGeruchten over de Samsung Galaxy S III

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in