OnePlus 6T Review: Een verbetering op het eerdere succes

Hardware

De verbeteringen onder de motorkap zijn een stuk minder spannend. De smartphone beschikt over dezelfde Snapdragon 845-chip met 6 of 8GB aan RAM. De verandering is wel dat de smartphone nu standaard met 128GB geleverd zal worden. Bij de OnePlus 6 was dit standaard 64GB.

De basisvariant heeft de beschikking over 6GB aan werkgeheugen en 128GB aan interne opslag. Het top model bevat 8GB aan RAM en beschikt over 256GB aan opslag.

De slogan van de OnePlus 6 is “the speed you need”. En snel is ‘ie zeker in de praktijk. Qua prestaties en snelheid is er weinig op te merken, al zijn er weinig vernieuwingen ten opzichten van de OnePlus 6. De Snapdragon 845 is een prima chip en werkt in de praktijk erg snel bij alle functionaliteiten.

Vingerafdrukscanner

De vingerafdrukscanner welke onder het scherm is geplaatst werkt snel en erg prettig, vooral omdat het aan de voorzijde is te vinden. In de praktijk werkt de techniek nog niet altijd even accuraat, maar dit komt vooral omdat het gaat om een nieuwere techniek.

Het gaat om een optische scanner, een camera onder het scherm die het licht van het scherm gebruikt om het patroon van de vingerafdruk te herkennen en hiermee het toestel te ontgrendelen. Een voordeel van de nieuwe scanner is dat deze aan de voorzijde is te vinden van de smartphone, ideaal om de smartphone te ontgrendelen in de auto en zich bevindt in een houder.

Wel is het zo dat de techniek van OnePlus momenteel de beste van het moment is. In vergelijking met de concurrentie werkt de ontgrendeling sneller en lijkt het wat accurater in de praktijk.

Als aanvulling op de vingerafdrukscanner vind je in de OnePlus 6T ook de gezichtsontgrendeling methode. Deze werkt net zoals bij zijn voorganger goed en snel.

Inhoudsopgave

Op de volgende pagina’s gaan we verder met de review van de OnePlus 6T smartphone:

Pagina 1: Inleiding
Pagina 2: Scherm en behuizing
Pagina 3: Camera’s
Pagina 4: Hardware
Pagina 5: Software en accuduur
Pagina 6: Conclusie

1
2
3
4
5
6
RECENSIES OVERZICHT
Scherm
9.4
Batterij
8.7
Camera
9
Performance
9.5
Design
9.5
Software
10
Vorig artikel‘Nieuwe iPad Mini verschijnt waarschijnlijk in de eerste helft van 2019’
Volgend artikelOnderzoek: Google heeft de slimste spraakassistent
oneplus-6t-review-een-verbeteringen-op-het-eerdere-succesOnePlus heeft met de OnePlus 6T een prima smartphone op de markt gebracht, als een waardige opvolger van de OnePlus 6. De smartphone is voorzien van veel nieuwe ontwikkelingen en heeft nog altijd een interessante adviesprijs in vergelijking met de concurrentie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in