Samsung Galaxy SIII vandaag vekrijgbaar

Eindelijk na lang wachten is het nieuwe top-toestel van Samsung in de verkoop gegaan. vanaf vandaag is het toestel voor 28 landen beschikbaar. Samsung verwacht zelf om met dit toestel alle records te verbreken en het record van de Samsung Galaxy SII is daar één van.

De Galaxy S3 zal vanaf vandaag o.a. verkrijgbaar zijn in Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijg en het Midden-Oosten, Samsung verwacht dat het toestel in juli verkrijgbaar zal zijn in 145 landen. Momenteel is Samsung de grootste op gebied van Smartphone’s eerder dit jaar is Samsung Apple voorbij gegaan. Samsung heeft momenteel een marktaandeel van 30,6 procent.

Specificatie’s

De samsung Galaxy SIII is voorzien van een krachtige quadcore Exynos 4412 proccesor. Deze proccesor is ontwikkeld door Samsung zelf. Op het toestel draait de meest recente versie van Android versie 4.0 (ICS). Verder heeft het toestel een 4.8-inch scherm, waarmee het gelijk een van de grootste smartphones is die momenteel te koop is. verder heeft het scherm een resolutie van 720×1280 en is een super Amoled HD-Scherm.

Het toestel heeft aan de achterzijde een 8MP camera en een 1,9MP camera aan de voorkant. Het toestel is ook voorzien van Samsungs reactie op Apple’s spraakherkenningssoftware SIRI, namelijk S-Voice.

 

 

Vorig artikelAntieke Apple in de verkoop
Volgend artikelSamsung Galaxy SIII nederlandse video review

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in