Review: Coolermaster CM Storm Ceres 500 gaming headset

Met dank aan Coolermaster presenteren wij de review van de Ceres 500 headset. Deze headset is onderdeel van de Coolermaster Strom serie en valt onder de game categorie. De headset heeft verschillende mogelijkheden waaronder de connectiviteit voor de Playstation en Xbox, ook is er natuurlijk een connectie beschikbaar voor de PC.

Ceres-1

Coolermaster richt zich met de Ceres 500 voornamelijk op de gamers aangezien de headset alleen zal werken als de USB wordt gebruikt. De headset kost ongeveer 50 euro, en valt qua specificaties niet onder bij de duurdere headsets. De headset bewijst daarom dat een duurdere headset geen must is voor de gebruiker.

DSC_0173

De Ceres 500 is een stereo gaming headset die je kunt gebruiken voor je PC, maar ook voor je consoles. Ik heb hem aangesloten op een PS4 en ook daarop werkt hij net als bij een Xbox 360 en PS3 prima. De headset is zwart en heeft witte accenten op de oorschelpen, waardoor hij er strak uitziet. Ook wordt de Ceres geleverd met een 3 meter lange USB kabel, doormiddel van deze USB kabel kan je de headset op je gaming systeem aansluiten. Op de kabel is ook een remote aanwezig, waarmee je het volume kan aanpassen en de microfoon kan dempen, ook geeft de headset via een lampje aan of de microfoon aan of uit staat.

Inhoudsopgave:

Op de volgende pagina’s gaan we verder met de review van de Coolermaster Ceres 500:

1
2
3
4
5
RECENSIES OVERZICHT
Algemene beoordeling
Features
Bouwkwaliteit
Gebruikersgemak
Geluidskwaliteit
Vorig artikelWeerapps hebben problemen met zomertijd
Volgend artikelEA stopt verkoop fysieke games via Origin
review-ceres-500-gaming-headsetDe Ceres 500 is een zeer goede budget headset welke meer richting de mid-range markt gaat. De Ceres 500 is een hele degelijke gaming headset waar je als gamer niet snel spijt van zal krijgen als je deze aanschaft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in