Review: Honor 7 smartphone

Prestaties en snelheid

Honor heeft de smartphone voorzien van een Kirin processor, het gaat hierbij om de Kirin 935, een octa core processor welke beschikt over vier cores welke draaien op een snelheid van 2,2Ghz en vier op 1,5Ghz. De CPU wordt bijgestaan door 3GB aan RAM, op papier goede specificaties, maar is dit in de praktijk ook?

Over het algemeen scoort de Honor 7 goed op gebied van snelheid, zeker wanneer je gaat kijken naar de adviesprijs. Verwacht geen wonderen, maar de snelheid is voor gemiddeld gebruik gewoon prima. Wel merk je soms wanneer er veel apps open staan en het RAM geheugen vol loopt dat de smartphone wat trager kan aanvoelen, ook bij de grafische games zijn er regelmatig haperingen, dit komt omdat de GPU van de Honor niet zo krachtig is.

Bij normaal dagelijks gebruik, met af een toe wat licht gamen, ga je hier bijna niets van merken. Voor het dagelijks gebruik is de Honor 7 een prima smartphone wat betreft de snelheid.

Stabiliteit

De stabiliteit is goed te noemen, de apps draaien stabiel, en tijdens de test hebben wij nauwelijks haperingen gezien in bepaalde functionaliteiten. Ook gaat het opstarten en herstarten vrij snel.

Accu

In de Honor 7 smartphone is er een 3100mAh accu te vinden, zeker gezien de concurrentie is de capaciteit van behoorlijke hoeveelheid, hierdoor is de smartphone niet de dunste maar is er wel een goede accucapaciteit, wij vinden de accu belangrijker dan een dunnere behuizing.

De accu heeft ondersteuning voor Quick Charge 2.0, zeker bij een grotere accu is dit een zeer prettige techniek, hierdoor is het mogelijk om de smartphone snel op te laden. In de praktijk kan de smartphone makkelijk twee dagen vooruit op één accuduur. Het scherm verbruikt verreweg het meeste van de accu.

Inhoudsopgave

Op de volgende pagina’s gaan we verder met de review van de Honor 7 smartphone:

Pagina 1: Inleiding
Pagina 2: De smartphone
Pagina 3: Behuizing en uiterlijk
Pagina 4: Scherm kwaliteit
Pagina 5: Prestaties en snelheid
Pagina 6: Software en camera
Pagina 7: Conclusie

1
2
3
4
5
6
7
RECENSIES OVERZICHT
Design
9
Betrouwbaarheid
9
Mogelijkheden
8
Software
7
Prijs/ Kwaliteit
9
Vorig artikelGrand Prix van Abu Dhabi live op Ziggo Sport
Volgend artikelCyber Monday bij Everbuying: Flinke korting op smartphones en tablets
review-honor-7-smartphoneDe Honor 7 is een krachtige smartphone welke wordt verkocht voor een zeer interessante adviesprijs. Zeker voor 350 euro krijg je veel voor je geld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in