QNAP TS-563 Review: Topper voor de zakelijke markt

Conclusie

Qnap heeft met de Qnap 563 een prima NAS op de markt gebracht, opvallend is de adviesprijs. Voor dit bedrag is het zeer lastig op een degelijke zakelijke NAS op de markt te brengen met de aanwezige opties en 10GbE ondersteuning, op dit moment is Qnap veruit een van de goedkoopste op dit gebied.

QNAP TS-563-4

Nadelen zijn er nauwelijks, wel is het jammer dat Qnap in plaats van 2GB geen 4GB als standaard heeft gebruikt, met 4GB en 8GB geeft de NAS net iets betere performance. Gelukkig is het eenvoudig om de interne RAM capaciteit te voorzien van een update.

Voor de zakelijke markt of de geavanceerde thuis gebruikers is de Qnap TS-563 de perfecte NAS. Je krijgt veel voor het geld, ook uitbreiding is geen probleem op gebied van opslag en interne RAM

Vooral voor de zakelijke markt is de NAS interessant, voor de consument zijn er betere en goedkopere systemen van QNAP. De gebruikte AMD processor heeft voldoende kracht en de Hardwareversnelde encryptie heeft voldoende snelheid en kracht. Ook de mogelijkheid tot het virtualiseren van Windows systemen is een zeer handige toevoeging voor de zakelijke markt, wel is hiervoor 8GB minimaal aangeraden.

QNAP TS-563-3

Door de vijf bays zijn er veel RAID mogelijkheden, niet genoeg opslag? Met de UX-800P module is het eenvoudig om alsnog extra opslag te koppelen aan de NAS. Hiermee is het apparaat voornamelijk geschikt voor de zakelijke markt, en gezien de groei mogelijkheden van de TS-563 is dit ook een zeer goedkoop en complete oplossing voor de zakelijke markt.

Inhoudsopgave

Bekijk de voorgaande pagina’s van de review:

Pagina 1: Inleiding
Pagina 2: De QNAP TS-563
Pagina 3: Installatie
Pagina 4: Software
Pagina 5: Benchmark en prestatie’s
Pagina 6: Conclusie

1
2
3
4
5
6
RECENSIES OVERZICHT
Algemene beoordeling
9
Mogelijkheden
9
Software
9
Prijs verhouding
9
Installatiegemak
10
Bouwkwaliteit
9
Vorig artikelApple werkt aan draadloze AirPods van beats
Volgend artikelBen verhoogt 4G downloadsnelheid naar 75 Mbit/s
review-qnap-ts-563De Qnap TS-563 is een NAS welke vooral voor de zakelijke markt geschikt is. Zo beschikt de Qnap TS-563 over 10GbE uitbreidingsunit en is er een behoorlijke interne processor aanwezig. Ook is het eenvoudig om de NAS uit te breiden qua opslag en RAM, waarmee de NAS zeker voor de zakelijke omgeving veel kan schakelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in