Xiaomi Redmi 3s Smartphone Review

Behuizing en uiterlijk

De smartphone heeft de beschikking over een volledig unibody design. Ook zijn de bezels rondom het scherm redelijk dun. De 3S weegt 144 gram en meet 139,3 x 69,6 x 8,5mm en het toestel komt in verschillende kleuren op de markt, waaronder een variant in het goud en zilver.Xiaomi-3S (17)In vergelijking met bijvoorbeeld de OnePlus 3 voelt de behuizing van de Redmi 3S behoorlijk goedkoop aan, je merkt duidelijk dat er minder metaal is gebruikt. Wel bevallen de rondingen goed en ligt de smartphone goed in de hand.

Aan de voorzijde van de smartphone is er een front facing camera aanwezig met een speaker, microfoon en uiteraard het touchscreen. De bezels rondom het scherm zijn behoorlijk dun, waardoor de smartphone redelijk compact is gebleven.Xiaomi-3S (12)Aan de achterzijde van de smartphone is er een vingerafdrukscanner te vinden. In de praktijk werkt deze prima, en is de herkenning behoorlijk goed. Door je vinger achter op de scanner te leggen is het mogelijk om het toestel direct te ontgrendelen. De scanner werkt hierdoor als een soort powerknop, zodra de vinger wordt herkend gaat het toestel aan.Xiaomi-3S (11)Qua aansluitingen heeft de smartphone voldoende mogelijkheden. Zo kan je de interne opslagcapaciteit eenvoudig uitbreiden met een microSD kaartje tot 128GB. Net zoals de vele overige Chinese smartphones heeft ook de 3S ondersteuning voor dual SIM. De Sim-tray is tevens de aansluiting voor een microSD kaartje. Er kan hierdoor een keuze gemaakt worden tussen de extra simkaart of extra opslag via een microSD kaartje.

Inhoudsopgave

Op de volgende pagina’s gaan we verder met de review van de Redmi 3S smartphone:

Pagina 1: Inleiding
Pagina 2: De smartphone
Pagina 3: Behuizing en uiterlijk
Pagina 4: Scherm kwaliteit
Pagina 5: Prestaties en snelheid
Pagina 6: Software en camera
Pagina 7: Conclusie

1
2
3
4
5
6
7
RECENSIES OVERZICHT
Batterij
10
Scherm
8
Camera
7
Snelheid en prestaties
8
Software
7
Design
8
Vorig artikelPokémon Go: Waar vind je de zeldzame Pokémon?
Volgend artikelBekijk eenvoudig je Netflix-historie om series en films terug te vinden
review-xiaomi-redmi-3s-smartphoneZeker voor het geld is de Xiaomi Redmi 3S een prima smartphone welke wordt verkocht voor een lage adviesprijs. Het grote voordeel is de zeer goede accu welke is gebruikt in de smartphone.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in