Xiaomi Redmi 3s Smartphone Review

De Smartphone

De Xiaomi Redmi 3S is een compacte smartphone welke de beschikking heeft over een 5-inch scherm met een resolutie van 1280×720 pixels, wat neerkomt op een pixeldichtheid van 293PPI. De resolutie is aan de lage kant, maar zeker gezien de adviesprijs en overige specificatie prima in het gebruik. Ook in de volle zon is het mogelijk om de smartphone nog steeds af te lezen, vooral op de automatische helderheid werkt dit erg goed, deze sensoren zijn aanwezig in het frontpaneel.Xiaomi-3S (8)Onder de motorkap van de Redmi 3S is er een Snapdragon 430 te vinden van Qualcomm bijgestaan door een Adreno 505-videochip. Vooral de accu capaciteit is opvallend, aangezien er een flinke accu met een vermogen van 4100mAh is gebruikt. Aangezien er een 5-inch scherm is gebruikt met een lage resolutie, zal dit zorgen voor een lange accuduur.

Camera

Aan de achterzijde van de smartphone is er een 12 megapixel camera te vinden met autofocus en een dual flitser. Er zijn een aantal extra functionaliteiten aanwezig in de camera-app ten opzichten van de standaard Android camera. Zo zijn er verschillende opties en filters aanwezig. Aan de voorzijde is er een 5 megapixel exemplaar aanwezig.Xiaomi-3S (3)

Opslag

De Redmi 3S beschikt over 16GB of 32GB interne opslag. De opslag kan je via een microSD kaartje eenvoudig uitbreiden via een microSD kaart. Wanneer je de dual sim functionaliteit gebruikt is dit helaas niet mogelijk omdat de de microSD één dual sim aansluiting in gebruik zal nemen.

Inhoudsopgave

Op de volgende pagina’s gaan we verder met de review van de Redmi 3S smartphone:

Pagina 1: Inleiding
Pagina 2: De smartphone
Pagina 3: Behuizing en uiterlijk
Pagina 4: Scherm kwaliteit
Pagina 5: Prestaties en snelheid
Pagina 6: Software en camera
Pagina 7: Conclusie

1
2
3
4
5
6
7
RECENSIES OVERZICHT
Batterij
10
Scherm
8
Camera
7
Snelheid en prestaties
8
Software
7
Design
8
Vorig artikelPokémon Go: Waar vind je de zeldzame Pokémon?
Volgend artikelBekijk eenvoudig je Netflix-historie om series en films terug te vinden
review-xiaomi-redmi-3s-smartphoneZeker voor het geld is de Xiaomi Redmi 3S een prima smartphone welke wordt verkocht voor een lage adviesprijs. Het grote voordeel is de zeer goede accu welke is gebruikt in de smartphone.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in