Xiaomi Redmi 3s Smartphone Review

De Smartphone

De Xiaomi Redmi 3S is een compacte smartphone welke de beschikking heeft over een 5-inch scherm met een resolutie van 1280×720 pixels, wat neerkomt op een pixeldichtheid van 293PPI. De resolutie is aan de lage kant, maar zeker gezien de adviesprijs en overige specificatie prima in het gebruik. Ook in de volle zon is het mogelijk om de smartphone nog steeds af te lezen, vooral op de automatische helderheid werkt dit erg goed, deze sensoren zijn aanwezig in het frontpaneel.Xiaomi-3S (8)Onder de motorkap van de Redmi 3S is er een Snapdragon 430 te vinden van Qualcomm bijgestaan door een Adreno 505-videochip. Vooral de accu capaciteit is opvallend, aangezien er een flinke accu met een vermogen van 4100mAh is gebruikt. Aangezien er een 5-inch scherm is gebruikt met een lage resolutie, zal dit zorgen voor een lange accuduur.

Camera

Aan de achterzijde van de smartphone is er een 12 megapixel camera te vinden met autofocus en een dual flitser. Er zijn een aantal extra functionaliteiten aanwezig in de camera-app ten opzichten van de standaard Android camera. Zo zijn er verschillende opties en filters aanwezig. Aan de voorzijde is er een 5 megapixel exemplaar aanwezig.Xiaomi-3S (3)

Opslag

De Redmi 3S beschikt over 16GB of 32GB interne opslag. De opslag kan je via een microSD kaartje eenvoudig uitbreiden via een microSD kaart. Wanneer je de dual sim functionaliteit gebruikt is dit helaas niet mogelijk omdat de de microSD één dual sim aansluiting in gebruik zal nemen.

Inhoudsopgave

Op de volgende pagina’s gaan we verder met de review van de Redmi 3S smartphone:

Pagina 1: Inleiding
Pagina 2: De smartphone
Pagina 3: Behuizing en uiterlijk
Pagina 4: Scherm kwaliteit
Pagina 5: Prestaties en snelheid
Pagina 6: Software en camera
Pagina 7: Conclusie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here