Xiaomi Redmi 3s Smartphone Review

Conclusie

Xiaomi heeft met de Xiaomi Redmi 3S een prima smartphone op de markt gebracht welke zeker gezien de adviesprijs beschikt over vele voordelen. Het meest indrukwekkende is toch wel de behoorlijke accu welke is gebruikt, het gaat hierbij om een flink exemplaar met een capaciteit van 4100mAh.Xiaomi-3S (15)De snelheid is goed te noemen, niet te vergelijken met de high-end smartphones van Xiaomi, Samsung of Huawei. Maar voor zijn adviesprijs een prima chip met voldoende snelheid en mogelijk. Tevens is er ook nog een 3GB exemplaar beschikbaar met 32GB interne opslag.

De software blijft toch een punt, in vergelijking met de voorgaande versies van de Xiaomi schil zijn er veel verbeteringen. De software is behoorlijk afwijkend van de standaard Android ROM.Xiaomi-3SDe kleine gebreken worden ruimschoots gecompenseerd door de lage prijs, flinke accu en het indrukwekkende totaalpakket dat Xiaomi met de smartphone heeft meegeven.

Beschikbaarheid Xiaomi Redmi 3S

Xiaomi staat bekend voor de goedkope smartphone welke beschikken over goede specificaties. De Redmi 3S is een van de budget toppers. De smartphone is te bestellen via de website van Gearbest. Via de site kan je de smartphone eenvoudig en snel naar Nederland importeren

Inhoudsopgave

Bekijk de voorgaande pagina’s van de Redmi 3S smartphone review:

Pagina 1: Inleiding
Pagina 2: De smartphone
Pagina 3: Behuizing en uiterlijk
Pagina 4: Scherm kwaliteit
Pagina 5: Prestaties en snelheid
Pagina 6: Software en camera
Pagina 7: Conclusie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here