Samsung Galaxy SIII Mini met 4-inch scherm officieel aangekondigd

De geruchten gingen al een tijdje rond over een nieuwe Galaxy SIII mini, vandaag heeft hoofd van de mobiele afdeling JK Shin van Samsung tijdens een persconferentie officieel bekend gemaakt dat er een Galaxy SIII mini zal komen met een 4-inch scherm.

Er gingen al langer geruchten over een kleinere Galaxy S III. Het toptoestel van de Zuid-Koreaanse fabrikant heeft zelf een 4,8 inch scherm, volgens JK shin is er ook veel vraag naar een 4-inch model, vandaar dat Samsung een Galaxy SIII mini heeft uitgebracht.

De Galaxy S III Mini wordt 11 oktober in Duitsland gepresenteerd en zal dus in ieder geval in Europa verkocht worden. Wanneer en of het toestel naar Nederland komt is nog niet bekend, ook zijn er nog niet veel details bekend over het toestel. Shin heeft alleen laten weten dat het geen budget toestel is. Waarschijnlijk volgens de geruchten  zal de Galaxy SIII mini voorzien zijn van een 4 inch scherm met een resolutie van 800×480 pixels, ook zal de SIII mini voorzien zijn van een dual-core chip welke werkzaam is op 1Ghz. Het is nog onduidelijk of deze specificatie’s klopen, meer informatie zullen we 11 oktober publiceren.

Enkele uren na de bevestigd zijn er al enkele foto’s uitgelekt:

 

Vorig artikelGalaxy Music officieel aangekondigd door Samsung
Volgend artikelApple 70 miljard gedaald sinds release iPhone 5

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in