Review: Wolfgang AT-AS45Q

De AT-AS45Q Smartphone

De Wolfgang AT-AS45Q smartphone is voorzien van een 4.5-inch IPS display. Het scherm heeft een resolutie van 960×450 pixels. Het scherm is in vergelijking met de vorige Wolfgang smartphone’s van hoge kwaliteit, dit komt door de IPS techniek. Het oppervlakte van 4,5-inch in combinatie met een hoge resolutie van 960×450 pixels zorgt ervoor dat er een hoge pixeldichtheid is waardoor het scherm erg scherp is. Intern beschikt de smartphone ook over prima specificaties waaronder een snelle quad core processor.

Snelle Quad Core

Intern beschikt de smartphone over een MT6582M processor, deze processor is een mid-range variant en valt onder de MT6589T van de Wolfgang AT-AS45Q2, hierdoor is de processor iets trager, maar de prijs maakt dit meer dan goed. In de praktijk is het verschil tussen de MT6598T en MT6582M nauwelijks zichtbaar.  Ook is er intern 4GB opslag aanwezig, doormiddel van een MicroSD kaart kan je de opslagcapaciteit uitbreiden tot maximaal 32 GB. Verder heeft de Wolfgang smartphone diverse aansluitingen waaronder een dual sim mogelijkheid, hierdoor kan je twee sim kaarten monteren en ook afhankelijk van elkaar gebruiken. Verder beschikt de smartphone over Bluetooth 4.0, WiFi B/G/N en GPS/A-GPS. Voor een smartphone in deze prijs klasse zijn er prima specificaties aanwezig.

Compact

Ondanks een 4.5-inch scherm is de Wolfgang smartphone vrij klein. Het design oogt modern en vanwege de zilveren details rondom de smartphone niet ‘goedkoop’. De smartphone is met een gewicht van 158 gram inclusief accu zeker geen zwaar gewicht. De bezel rondom het scherm is ook vrij dun waardoor er weinig ‘zwarte ruimte’ op het toestel aanwezig is. Hierdoor is het toestel ook erg compact gebleven. De achterkant van het toestel kan je verwijderen waaronder de dual sim kaart en microSD kaart lezer aanwezig zijn. Ook is er een interne accu met een capaciteit van 2050mAh.

DSC_0040

Accessoires

De smartphone wordt geleverd met een aantal accessoires, waaronder de vernieuwde Wolfgang headset. Het toestel wordt geleverd met de volgende accessoires:

  • Wolfgang Smartphone
  • Oplader
  • USB kabel
  • Headset
  • Handleiding

Specificatie’s Wolfgang AT-AS45Q

Besturingssysteem Android 4.4 Kitkat
Processor1.3 Ghz Quadcore
Werkgeheugen1GB
ChipsetMT6582M
Accu2050 mAh
Scherm4.5 IPS-LCD
Resolutie960 x 540
Camera achter8 Megapixels Auto Focus
Camera voor2 Megapixels Fixed Focus
NetwerkDual SIM
Gewicht158 gram
Lanceerdatum30 augustus 2014

Inhoudsopgave

Op de volgende pagina’s gaan we verder met de review van de Wolfgang AT-AS45Q:

Pagina 1: Inleiding
Pagina 2: De smartphone
Pagina 3: De Review
Pagina 4: Hardware en vergelijking
Pagina 5: Benchmark en snelheid
Pagina 6: Software
Pagina 7: Conclusie

1
2
3
4
5
6
7
RECENSIES OVERZICHT
Algemene beoordeling
Betrouwbaarheid
Mogelijkheden
Software
Prijs/ Kwaliteit
Vorig artikelLG G Watch R wordt in Europa verkocht voor 299 euro
Volgend artikelMSN messenger stopt vanaf 31 oktober
review-wolfgang-at-as45qDe Wolfgang AT-AS45Q is de eerste Wolfgang smartphone met Android 4.4, de nieuwe Android versie maakt het toestel ook een stuk sneller, aangezien er beter wordt omgegaan met de interne componenten.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in