Review: Wolfgang AT-AS45Q

Conclusie

Wolfgang heeft met de Wolfgang AT-AS45Q een goede opvolger op de markt gebracht van de populaire AT-AS45qHD smartphone. De AT-AS45Q heeft verschillende verbeteringen waaronder Android 4.4 KitKat een van de grotere is voor de smartphone. Android 4.4 zorgt voor vele verbeteringen, en nieuwe functionaliteiten welke met de KitKat update zijn vrijgegeven. Voorheen draaide de meeste smartphones van Wolfgang op Android 4.2. De update van 4.2 naar 4.4 is merkbaar, ook qua snelheid omdat de Android 4.4 update beter omgaat met de geheugencapaciteit van het toestel.

De AT-AS45Q heeft gezien de redelijke mid-range specificaties een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding, zeker met Android 4.4 is het zeer interessant om deze smartphone aan te schaffen. Ook beschikt de smartphone over vele connectiviteit mogelijkheden waaronder een dual sim aansluiting. Helaas ontbreekt de 4G connectiviteit, zeker met de toename van 4G aansluitingen wordt 4G ondersteuning steeds vaker toegepast op de smartphones.

DSC_0027

De AT-AS45Q is over het algemeen een goede smartphone welke goed mee kan gaan met de huidige smartphone markt. Natuurlijk moet je het toestel niet vergelijken met de high-end smartphones van bijvoorbeeld Samsung en HTC met de One M8 en Galaxy S5. Zeker in combinatie met Android 4.4 wordt het geheugen gebruik van de smartphone goed benut, aangezien Android 4.4 diverse optimalisaties bevat waardoor het toestel sneller en soepeler kan draaien.

Over het geheel genomen is de Wolfgang geschikt voor mensen die een telefoon willen hebben met een goed scherm, veel internetten en dual sim/ belfunctionaliteiten gebruiken en niet te veel willen betalen voor een telefoon. De telefoon is minder geschikt voor mensen die kwalitatief veel foto’s willen maken en de nieuwste high-end games op hun mobiel willen spelen.

Prestaties

De Wolfgang AT-AS45Q is vooral een verbetering ten opzichten van de vorige Wolfgang AT-AS45qHD, de grootste verbeteringen zijn uiteraard de processor upgrade en de Android 4.4 ROM welke zo goed als geheel standaard is geïnstalleerd op de Wolfgang smartphone.

Sterke punten

  • Prijs/kwaliteit verhouding
  • Dual SIM
  • Goedkoop in de markt
  • Android 4.4
  • 8 megapixel achter camera met flits
  • Verbeterde chipset
  • Quad Core

Verbeter punten

  • Beschikbaarheid, moeilijk te verkrijgen
  • Geen 4G connectiviteit

Inhoudsopgave

Op de volgende pagina’s gaan we verder met de review van de Wolfgang AT-AS45Q:

Pagina 1: Inleiding
Pagina 2: De smartphone
Pagina 3: De Review
Pagina 4: Hardware en vergelijking
Pagina 5: Benchmark en snelheid
Pagina 6: Software
Pagina 7: Conclusie

1
2
3
4
5
6
7
RECENSIES OVERZICHT
Algemene beoordeling
Betrouwbaarheid
Mogelijkheden
Software
Prijs/ Kwaliteit
Vorig artikelLG G Watch R wordt in Europa verkocht voor 299 euro
Volgend artikelMSN messenger stopt vanaf 31 oktober
review-wolfgang-at-as45qDe Wolfgang AT-AS45Q is de eerste Wolfgang smartphone met Android 4.4, de nieuwe Android versie maakt het toestel ook een stuk sneller, aangezien er beter wordt omgegaan met de interne componenten.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in