Honor 8 Pro officieel: Betaalbare krachtige smartphone met interessant prijskaartje

Huawei heeft vandaag de nieuwe Honor 8 Pro smartphone uitgebracht. De nieuwe smartphone heeft de beschikking over een aantal interessante specificaties en is voorzien van high-end hardware en een dubbele camera aan de achterzijde. 

Later deze maand is de nieuwe Honor 8 Pro verkrijgbaar voor een bedrag van 549 euro. De nieuwe smartphone is voorzien van een 5,7-inch QHD-beeldscherm met 6GB aan werkgeheugen onder de motorkap.

De smartphone is voorzien van een krachtige Kirin 960-chipset met 6GB aan werkgeheugen. Het 5,7-inch QHD-scherm beschikt over een resolutie van 1440 bij 2560 pixels. Onder de motorkap is er verder een 4000mAh batterij te vinden. Verder beschikt de smartphone over 64GB aan opslagcapaciteit. Aan de achterkant is de smartphone uitgerust met een dual camera setup met 12 megapixel lenzen.

Beschikbaarheid

De Honor 8 Pro is het vlaggenschip van Honor en heeft veel interessante specificaties. Naast de Honor 8 Pro heeft het bedrijf vandaag ook de goedkopere Honor 6C smartphone uitgebracht welke voor 229 euro verkocht zal worden. Later deze maand is de nieuwe Honor 8 Pro verkrijgbaar voor een bedrag van 549 euro.

Vorig artikelMicrosoft onthult welke persoonlijke gegevens Windows 10 verzamelt
Volgend artikelWelk type hoesje geeft de beste bescherming voor je smartphone?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in