Review: OnePlus 5T smartphone

Conclusie

Ondanks de minimale wijzigingen heeft OnePlus met de OnePlus 5T een prima smartphone op de markt gebracht. De OnePlus 5 is nog altijd een prima smartphone, alleen heeft OnePlus met de OnePLus 5T een aantal nieuwe trends toegepast en presteert de smartphone ondanks de vergelijkbare specificaties iets beter.

De OnePlus 5T heeft een prachtig scherm, een moderne fraaie behuizing en behoorlijk snelle high-end specificaties. Hierdoor is de smartphone zeker gericht op het high-end segment. Ook is de Android-ervaring welke zo goed als stock is een behoorlijk pluspunt.

Naast de voordelen zijn er ook een aantal nadelen. Het camerasysteem werkt nog altijd niet volledig zonder problemen. In vergelijking met de OnePlus 5 zijn er zeker verbeteringen op cameragebied, maar in vergelijking met de Galaxy S8 en de iPhone X komt OnePlus nog tekort met de huidige setup.

500 euro

Draadloos laden is niet mogelijk bij de OnePlus 5T, maar de Dash laadtechnologie geeft hiervoor een groot pluspunt voor terug. Er is geen snellere Android-smartphone welke sneller kan opladen als bij de OnePlus 5T.

value for money; Voor 500 euro is het een van de betere smartphones in het segment.

Op dit moment is de OnePlus 5T de beste Android-telefoon voor het bedrag van 500 euro, aangezien de concurrentie veelal fors boven de prijs van de 500 euro zit. Met zijn uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding is het een van de betere smartphones, zo niet de beste smartphone. Wat ons betreft de topper van het moment.

Interesse in de OnePlus 5T smartphone? Via de website van OnePlus is de smartphone te bestellen.

Inhoudsopgave

Bekijk de voorgaande pagina’s van de review:

Pagina 1: Inleiding
Pagina 2: Scherm en behuizing
Pagina 3: Camera’s
Pagina 4: Hardware
Pagina 5: Software en accuduur
Pagina 6: Conclusie

1
2
3
4
5
6
RECENSIES OVERZICHT
Scherm
9
Batterij
10
Camera
8
Performance
9.5
Design
9
Software
9
Vorig artikelHuawei Nova 2s uitgebracht: Smartphone met nieuw design
Volgend artikelAmazon Echo nu ook in de Benelux te verkrijgen
review-oneplus-5t-smartphoneOndanks de minimale wijzigingen heeft OnePlus met de OnePlus 5T een prima smartphone op de markt gebracht. Zeker gezien de adviesprijs geeft de OnePlus 5T veel smartphone voor een scherpe prijs.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in