Review: Netatmo weerstation

Conclusie

Netatmo heeft met het weerstation een nieuwe kijk gegeven op de actuele weerstations met een eigen scherm. De Netatmo is een weerstation welke werkt op basis van mobiele apps en een volledige desktop interface. Voor zowel iOS, Android en Windows zijn er verschillende apps op de markt waarmee het mogelijk is om de huidige situatie te bekijken op gebied van temperatuur en indoor en outdoor omstandigheden.

netatmo-front

Over het algemeen is de Netatmo een goed weerstation al zijn de weer mogelijkheden wel beperkt, zoals een wind en regen meter. Voor deze informatie is het wel mogelijk om een extra module erbij te kopen waarmee je de Netatmo kan gebruiken als volledig weer station. De installatie van de Netatmo is redelijk simpel via de meegeleverde handleiding en instructies op de web pagina en apps.

Het Netatmo weerstation kost € 169, exclusief verzendkosten wat natuurlijk vrij prijzig is voor een weerstation. De prijs kan je vergelijken met de luxe weerstations welke wel zijn voorzien van een regen en wind meter. De kracht van de Netatmo zit hem in de twee slimme meters en applicaties via iOS en Android. In één oogopslag kun je op je mobiel of tablet zien wat de omstandigheden zijn, dit kan ook op locatie via een ander netwerk.

Sterke punten

  • Mobiele apps
  • Web versie
  • Geschikt voor smartphone en tablet
  • Design
  • Compact

Verbeter punten

  • Vrij prijzig voor een weerstation
  • Wind en regen meter zijn optioneel

Inhoudsopgave

Op de volgende pagina’s gaan we verder met de review van de Netatmo Weerstation:

Pagina 1: Inleiding
Pagina 2: De Netatmo
Pagina 3: Installatie
Pagina 4: Software
Pagina 4: Mobiele apps
Pagina 6: Conclusie

1
2
3
4
5
6
RECENSIES OVERZICHT
Algemene beoordeling
Mogelijkheden
Software
Prijs kwaliteit
Installatiegemak
Bouwkwaliteit
Vorig artikelApple gaat iMessage problemen oplossen
Volgend artikelFacebook heeft privacy instellingen aangepast
review-netatmo-weerstationDe Netatmo weerstation is een prima weerstation welke voornamelijk is gericht op de smartphone en tablet gebruiker. Het weerstation kan namelijk alleen gebruikt worden in combinatie met een device waaronder een smartphone, tablet of computer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in