Review: Netatmo weerstation

Mobiele apps

Naast de desktop versie welke op de vorige pagina is beschreven zijn er ook verschillende apps beschikbaar voor de mobiele platformen waaronder Android en iOS. De apps zijn geoptimaliseerd voor zowel tablet als smartphone. Persoonlijk vinden wij de mobiele apps uitgebreider dan de desktop webapp.

Op de tablet zie je zo goed als alle informatie op één scherm, op de iPhone zie je een selectie, maar dat kun je door de panelen op het scherm te verschuiven, veranderen door het totaaloverzicht van binnen of voor buiten te bekijken. De apps van Netatmo hebben een zeer verzorgd uiterlijk. We hebben de apps voor iOS en Android bekeken. Voor de tablet apps wordt er slim gebruik gemaakt van de extra ruimte op het scherm, zo is het mogelijk om de panelen op het scherm te verschuiven waardoor je een compleet totaal overzicht kan maken met alle informatie voor binnen en buiten.

Voor de indoor metingen kan er gebruik gemaakt worden van het indoor comfort. Dit is een actuele status over de indoor waarde, indien de situatie niet comfortabel is kan je er op klikken en krijg je verdere uitleg waarom het CO2 niveau niet comfortabel is. Groen is goed, geel betekent dat de concentratie aan de hoge kant is en bij rood wordt het tijd om een raam open te zetten voor extra toevoeging van lucht. Aan het einde van elke week, zal de Netatmo een wekelijkse samenvatting geven en vertellen over opmerkelijke gebeurtenissen die deze week gebeurd zijn.

Afbeeldingen iPad:

IMG_0012

 

IMG_0016

 

IMG_0017

Inhoudsopgave

Op de volgende pagina’s gaan we verder met de review van de Netatmo Weerstation:

Pagina 1: Inleiding
Pagina 2: De Netatmo
Pagina 3: Installatie
Pagina 4: Software
Pagina 4: Mobiele apps
Pagina 6: Conclusie

1
2
3
4
5
6
RECENSIES OVERZICHT
Algemene beoordeling
Mogelijkheden
Software
Prijs kwaliteit
Installatiegemak
Bouwkwaliteit
Vorig artikelApple gaat iMessage problemen oplossen
Volgend artikelFacebook heeft privacy instellingen aangepast
review-netatmo-weerstationDe Netatmo weerstation is een prima weerstation welke voornamelijk is gericht op de smartphone en tablet gebruiker. Het weerstation kan namelijk alleen gebruikt worden in combinatie met een device waaronder een smartphone, tablet of computer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in