Review: Libratone Zipp Speaker

Inleiding

Op onze website zijn al een aantal keer diverse producten van Libratone voorbij gekomen, Libratone staat bekend op de luidsprekers zonder draadjes welke volledig draadloos kunnen werken. Bij draadloze speakers is de connectiviteit en geluidskwaliteit vaak een probleem, waardoor de kwaliteit in vergelijking met een bedraad systeem flink tegenvalt. Libratone wil met hun collectie aan speakers het tegen deel bewijzen. Libratone heeft momenteel diverse modellen op de markt gebracht waaronder de Libratone Live en Lounge, beide speakers zijn volledig draadloos en overal toepasbaar vanwege de interne accu.

original

Tijdens deze review zullen wij de Libratone Zipp gaan testen, de Libratone Zipp is het kleinste model binnen de Libratone serie. De speaker heeft diverse mogelijkheden waaronder een directe verbinding tot WiFi, ook heeft de Zipp diverse connectiviteit mogelijkheden, waaronder Airplay en PlayDirect, beide technieken zijn alleen geschikt voor iOS apparaten. Ook is er aan de Android en Windows gebruikers gedacht, aangezien er een DLNA functie aanwezig is. Natuurlijk is het ook mogelijk om de speaker via een 3,5mm analoge connector aan te sluiten of doormiddel van een USB kabel.

Zipp5klein

De Libratone Zipp is een portable speaker welke is voorzien van een interne accu, hierdoor is de Zipp prima geschikt voor bijvoorbeeld het strand, een dagje weg of voor in de tuin.  Het design van de Libratone Zipp is opvallend en heeft veel weg van een ronde koker, doormiddel van de meegeleverde covers, kan je de Libratone geheel in eigen stijl aanpassen. De Libratone Zipp is compact en redelijk licht waardoor je deze makkelijk kan vervoeren. De stoffen cover is tevens de bescherming voor de Zipp aangezien daaronder het speaker element aanwezig is. In de webshop van Libratone zijn diverse kleuren beschikbaar waaronder bijvoorbeeld rood, blauw en grijs. 

P1060845_1200x900

De Libratone Zipp is zeker geen goedkope speaker aangezien de Libratone Zipp een adviesprijs heeft van 449 euro, bij diverse webwinkels is het model momenteel voor een lagere prijs beschikbaar, waaronder voor 400 euro bij de Apple Store. Met een prijs van 449,00 euro is de speaker aardig aan de prijs, maar wellicht maakt de kwaliteit de prijs helemaal goed, klik daarom snel verder voor de volledige review via onderstaande menu.

Kenmerken Libratone Zipp:

  • Snel in gebruik
  • Libratone App aanwezig voor Android en iOS
  • Internet Accu
  • FullRoom geluid
  • Geen kabels, volledig draadloos
  • Airplay
  • Wifi mogelijkheid
  • USB aansluiting

Inhoudsopgave

Op de volgende pagina’s gaan we verder met de Libratone Zipp review

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikel‘Motorola komt ook met goedkope Moto X smartphone’
Volgend artikelAsus stopt officieel met Windows RT

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in