Review: Libratone Zipp Speaker

Hardware:

De Libratone Zipp is voorzien van diverse technische snufjes, waaronder een eigen wifi netwerk, hierdoor kan je diverse apparaten laten connecten met de Zipp. De Libratone Zipp heeft diverse speakers in de behuizing, als je de wollen hoes verwijderd zie je de speaker, doordat de speaker rond is heb je een 360 graden sound, doormiddel van de 2.1 opstelling, 2 speakers en 1 bass heb je een flink volume, en uit onze test kunnen we dat inderdaad bevestigen, het geluid is van een flink volume en kan een gemiddelde woonkamer goed vullen, ook voor kleine feesten en bijvoorbeeld voor op het strand is de speaker prima met voldoende vermogen. De Zipp heeft een vermogen van 60 watt.

P1060853_1200x900

De speaker is natuurlijk portable waardoor er een goede accu aanwezig moet zijn, intern in de speaker is er een accu aanwezig met een vermogen van 2000mAh, volgens Libatone gaat de speaker ongeveer 4 uur mee met de WiFi verbinding, zonder WiFi verbinding is de accu duur een stuk langer.

Aan de bovenzijde van de speaker is een 4-inch luidspreker aanwezig welke naar boven is gericht, aan de bovenkant is een constructie aanwezig waardoor het geluid 360 graden verspreid wordt, dit lukt behoorlijk goed en je hebt bijna volledig rondom goed en kwalitatief geluid. Intern zijn er twee 1-inch tweeters aanwezig, deze tweeters zorgen voor een helder geluid.

De Zipp heeft een speciale bouw waardoor het geluid alle kanten op verspreid wordt, zoals je op onderstaande afbeelding kan zien zit de speaker van binnen goed in elkaar. De Zipp is redelijk aan gewicht waardoor de speaker goed stevig blijft staan, maar ook weer niet te zwaar, kortom een prima gewicht voor een portable speaker met interne accu. De bouwkwaliteit van de Libratone Zipp is prima in orde.

Meer over de kwaliteit, prestatie’s en accuduur kan je lezen in het hoofdstuk prestatie’s.

Inhoudsopgave

Op de volgende pagina’s gaan we verder met de Libratone Zipp review

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikel‘Motorola komt ook met goedkope Moto X smartphone’
Volgend artikelAsus stopt officieel met Windows RT

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in