Review: Whoop Charlie Android tablet

De Whoop Tablet

De Whoop Charlie is een tablet welke is voorzien van een 7.85-inch LCD scherm met een resolutie van 1024×768 pixels. Dit scherm formaat is gelijk aan die van de iPad Mini, wel beschikt de iPad mini over een hogere resolutie. Maar dat kan je verwachten met bijna een verdubbeling qua aanschaf prijs. De Whoop Charlie heeft verschillende aansluit mogelijkheden waaronder Micro-USB, Mini-HDMI en een Micro-SD slot waardoor je de interne opslagcapaciteit met 32GB extra opslagcapaciteit kan vergoten. De Whoop Charlie heeft geen simkaart aansluiting waardoor de tablet niet gebruik kan maken van 3G. Wel kan je natuurlijk via een smartphone een mobiele hotspot creëren, of gebruik maken van WiFi.

DSC_0221

 

DSC_0225

Quad Core

De tablet beschikt over een 1.6Ghz Quad Core processor gebaseerd op een Rockchip RK-3188 chipset. In totaal zijn er 4 cores aanwezig welke draaien op een snelheid van 1.6Ghz. In combinatie met 1GB aan werkgeheugen een prima samenstelling voor een tablet welke verkocht wordt voor 179 euro. De Rockchip RK-3188 chipset is gebaseerd op het ARM design van de cortex A9 chipset. De Rockchip RK-3188 zie je voornamelijk terug in de veelal Chinese tablets. Normale zaken op de Whoop Charlie gaan prima, wel merk je dat de zwaardere 3D games er moeite me hebben en enkele 3D drops vertonen.

Accessoires

De smartphone wordt geleverd met een aantal accessoires, waaronder de vernieuwde Wolfgang headset. Het toestel wordt geleverd met de volgende accessoires:

  • Whoop tablet
  • Oplader
  • USB kabel
  • Handleiding

Specificatie’s Whoop Charlie Tablet

Besturingssysteem Android 4.2 Jelly Bean
Processor1.6 Ghz Quadcore
Werkgeheugen1GB
ChipsetRockchip RK-3188
Accu4000 mAh
Scherm7,85” TFT
Resolutie1024x768 pixels
Camera achter5 Megapixels
Camera voor2 Megapixels
NetwerkWiFi
Gewicht307 gram
AansluitingMini-HDMI, Micro-USB

Inhoudsopgave

Op de volgende pagina’s gaan we verder met de review van de Whoop Charlie

Pagina 1: Inleiding
Pagina 2: De tablet
Pagina 3: De Review
Pagina 4: Hardware en vergelijking
Pagina 5: Software
Pagina 6: Conclusie

1
2
3
4
5
6
Vorig artikelHandleiding: Evasi0n7 Jailbreak iOS 7 voor iPhone, iPod Touch en iPad
Volgend artikelOntwikkelaar hint naar GTA 5 versie voor PS4 en Xbox One

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in