Review: Whoop Charlie Android tablet

Whoop Charlie Review

Op de vorige pagina’s vooral de algemene informatie beschreven over de tablet en de interne componenten. Tijdens de volgende pagina’s zullen wij de tablet uitgebreid testen op gebruiksgemak, performance en natuurlijk de prijs kwaliteit verhouding. Is de Whoop Charlie namelijk zijn geld waard?

De tablet beschikt over een 7.85-inch scherm met een redelijke kleine bezel rondom het scherm waardoor de tablet redelijk klein blijft van formaat. Aan de bovenzijde van de tablet is een front camera aanwezig met een kwaliteit van 2 megapixel. De Whoop Charlie tablet is van stevig materiaal gemaakt. Ons review exemplaar is uitgerust is de kleurencombinatie wit-zilver. Dankzij zijn lage gewicht is de tablet prima vast te houden met één hand, vooral het formaat komt tegenwoordig steeds meer voor en wij vinden persoonlijk het formaat van 7-inch beter als tablet in vergelijking met een 10-inch model.

Whoop Charlie

Op de achterkant van de tablet vinden we een camera en onderaan zitten de twee speakers. Uit de speakers komt niet optimaal goed geluid, maar voor dagelijkse doeleinden en game muziek is het goed te doen, wel komt er een aardig hard volume uit in vergelijking met de iPad Mini.

Aansluitingen

De power- en volumeknoppen zitten aan de bovenkant, verder zijn alle aansluitingen aan de bovenkant geplaatst waardoor er geen aansluiting aanwezig zijn aan de zijkant van de tablet. Aan de bovenkant van de tablet zijn diverse aansluitingen aanwezig waaronder de mini-hdmi, micro-usb, hoofdtelefoonaansluiting en het MicroSD slot waardoor je de opslagcapaciteit kan uitbreiden tot 32GB extra. De tablet is uitgerust met een aluminium backplate welke goed en stevig aanvoelt. De camera aan de achterzijde is verwerkt in de behuizing waardoor er minder krassen op de camera komen. Bij veel tablets en smartphone zie je tegenwoordig dat de camera uitsteekt waardoor er snel krassen op komen, bij de Whoop is de camera iets naar binnen verwerkt waardoor er minder krassen op zullen komen.

Standaard beschikt de Whoop Charlie over 16GB interne opslagcapaciteit. Gebruikers die meer nodig hebben, kunnen een micro-sd-kaartje in de lezer aan de bovenkant stoppen. Dit is een goede toevoeging aangezien een model upgrade naar meer geheugen vaak duurder is dan een extra micro-sd kaartje van 16GB.

DSC_0214

DSC_0218

DSC_0217

Inhoudsopgave

Op de volgende pagina’s gaan we verder met de review van de Whoop Charlie

Pagina 1: Inleiding
Pagina 2: De tablet
Pagina 3: De Review
Pagina 4: Hardware en vergelijking
Pagina 5: Software
Pagina 6: Conclusie

1
2
3
4
5
6
Vorig artikelHandleiding: Evasi0n7 Jailbreak iOS 7 voor iPhone, iPod Touch en iPad
Volgend artikelOntwikkelaar hint naar GTA 5 versie voor PS4 en Xbox One

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in