Review: Huawei Y6 2017 smartphone

De Huawei Y6 Dual Sim is een interessante smartphone van Huawei welke zich vooral richt op het budget segment. Is de smartphone van Huawei het geld waard?

De Huawei Y6 (2017) is de opvolger van de Huawei Y6 II en is voorzien van een aantal interessante specificaties. Onder de motorkap van de smartphone is er een chipset van MediaTek te vinden met een viertal kernen welke zijn geklokt op 1400 Mhz in combinatie met 2GB aan werkgeheugen. Aan de achterzijde is er een 12-megapixelcamera te vinden, terwijl er aan de voorzijde een 5 megapixel frontcamera is te vinden.

Interessante is de aanwezigheid van een Dual Sim module. Hierdoor is het mogelijk om een tweetal simkaarten te bevestigen in de smartphone. De smartphone beschikt daarnaast over een 5-inch beeldscherm met een HD-resolutie en een 3000mAh batterij. Verder is er 16GB interne opslaggeheugen aanwezig, uitbreidbaar met een microSD-geheugenkaart.

Beschikbaarheid

De Huawei Y6 Dual Sim is behoorlijk goedkoop en is gericht op het budgetsegment van Huawei. De smartphone is los te verkrijgen voor gemiddeld 136,00 euro.

Inhoudsopgave

Op de volgende pagina’s gaan we verder met de review van de Huawei Y6 (2017):

Pagina 1: Inleiding
Pagina 2: De Huawei Y6 (2017)
Pagina 3: De review
Pagina 4: Software en Camera
Pagina 5: Conclusie

1
2
3
4
5
Vorig artikelChipmaker Broadcom biedt 130 miljard dollar voor chipmaker Qualcomm
Volgend artikelGoogle Assistant herkent nu ook muziek

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in